top of page

Vloeren

Onderhoudsarme PVC vloeren

Gemak dient de mens. Niemand die dat ontkennen zal. De PVC vloeren zijn standaar voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het toch niet!

Demping loopgeluiden

Dempen van loopgeluid staat synoniem aan wooncomfort. Hou en laminaat 'klost' als je erover loopt. Een PVC vloer dempt het loopgeluid. Bij toepassing in een appartement is dit zelfs een vereist. Een PVC bloer dempt loopgeluid met ce. 5 dB(A).

Vloerbare natuur 'registered embossed'

De term registered embossed komt nog eens voor bij de PVC vloeren. Dit staat voor de zeer verfijnde techniek om ervoor te zorgen dat de houtstructuur tastbaar aanwezig is. 

Breed toepasbaar

De PVC vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen: Woonkamer, douche / badkamer, retail, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms, etc. 

Natuurgetrouw

Als je niet beter weet en een PVC vloer ziet liggen, zie je een houten vloer. Het geheim is: het gevoel, de uitstraling van een houten vloer, maar ook et gemak en comfort van PVC.


Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw vloer?
Maak dan een afspraak in onze showroom en wij helpen u graag verder.

logoo gecolux.png
bottom of page